Spilforstyrrelser er relateret til spil; Imidlertid forventes visse funktioner og regler at være stærkere i forhold til spilproblemer. Formålet med denne undersøgelse var at isolere forholdet mellem visse spilaktiviteter og praksis (Internet og sted / landbaseret) med spillidelser og generel psykologisk lidelse. Internet-gamblere den sidste måned har været i fokus i denne undersøgelse, fordi denne modalitet kan forbindes med spil på en unik måde, der skal adskilles fra den samlede spilintensitet. Spilforstyrrelser er relateret til spil; Imidlertid antages visse funktioner og modaliteter at være stærkere i forhold til spilproblemer. Formålet med denne undersøgelse var at isolere forholdet mellem visse spilaktiviteter og praksis (Internet og spillested / land) og spillidelser og generel psykologisk lidelse. Internet-gamblere den sidste måned har været i fokus i denne undersøgelse, fordi denne modalitet kan forbindes med spil på en unik måde, der skal adskilles fra den samlede spilintensitet. Spilforstyrrelser er relateret til spil; Imidlertid antages visse funktioner og modaliteter at være stærkere i forhold til spilproblemer. Formålet med denne undersøgelse var at isolere forholdet mellem visse spilaktiviteter og praksis (Internet og sted / landbaseret) med spillidelser og generel psykologisk lidelse. Sidste måneds internet-spillere var i fokus for denne undersøgelse,

Australiere, der havde spillet online i de sidste 30 dage (N = 998, 57% mænd) blev rekrutteret gennem et markedsundersøgelsesfirma for at gennemføre en online-undersøgelse, der måler selvrapporteret spil, alvorligheden af ​​spilproblemet og psykologisk lidelse.

Når der generelt blev overvåget hasardspil, var problemspil signifikant positivt forbundet med hyppigheden af ​​online- og spillebaseret spil ved hjælp af elektroniske spilleautomater (EGM) og spillebaseret sportsvæddemål. Den psykologiske smerte var unikt knyttet til den øgede hyppighed af spillesteder gennem EGM’er, sportsvæddemål og casinokort / bordspil.